top of page
lukasz-hn-gwua2Yn28VQ-unsplash_edited_edited.jpg
lukasz-hn-gwua2Yn28VQ-unsplash.jpg

Ons Verhaal

Ballup is een initiatief van vier jonge ondernemers met een passie voor sport. We vinden het belangrijk dat de generaties na ons nog net zo kunnen genieten van sporten als wij. Om dit mogelijk te maken, is het van belang om de sportwereld te verduurzamen.

 

Ballup zamelt onbruikbare sportballen in bij sportverenigingen door heel Nederland. In plaats van deze ballen weg te gooien, geven wij ze een nieuw leven door te kijken naar de mogelijkheden. Kan er een nieuw product van worden gemaakt? Of moet de bal gerecycled worden? 

De producten van Ballup zijn handgemaakt en duurzaam geproduceerd

Meet the team

8 - Bewerkt_edited.jpg
3 - Bewerkt_edited.jpg
Rick van Schaik

 

De mogelijkheid hebben om te sporten vind ik enorm belangrijk. Hierbij geef ik voetbaltrainingen aan jeugdteams. Het is geweldig om kinderen te ondersteunen in hun passie en ze hierin te zien groeien. De visie van Ballup om de sport duurzaam te maken voor de volgende generaties,
sluit hier perfect op aan.

Daniël Weerstra

 

Ik word het meest gelukkig van dingen in de praktijk doen. Niet met mijn neus in de boeken zitten, maar écht in actie komen en dingen ondernemen. Met mijn achtergrond in marketing & sales probeer ik dit door te voeren binnen het bedrijf. Ballup komt in actie om de sportwereld circulair te maken.

6 - Bewerkt_edited.jpg
2 - Bewerkt_edited.jpg
5 - Bewerkt.png
4 - Bewerkt_edited.jpg
Joël Martina

 

Door mijn achtergrond in de marketing & communicatie heb ik op school aan meerdere duurzame projecten gewerkt. Het geeft mij daarbij super veel energie dat ik dit nu op een grote schaal kan toepassen binnen ons bedrijf. Sporten moet voor iedereen mogelijk zijn, ook nog over 200 jaar.

Bart Adema

 

Een echte sportfanaat, daar sta ik bij mijn vrienden om bekend. Van voetbal, hockey, formule 1 tot basketbal, ik volg het allemaal. Daarnaast heb ik een achtergrond in Finance & Control. Hoe leuk is het dat ik doormiddel van Ballup deze twee aspecten kan combineren?

7 - Bewerkt_edited.jpg
1 - Bewerkt_edited.jpg
bottom of page