top of page

Meet the partner


Welkom bij Meet the partner! In deze blog stellen wij jullie voor aan een van onze partners en vandaag is het de beurt aan vv Maarssen.


vv Maarssen is een voetbalclub gelegen in de provincie Utrecht. De club is opgericht in 1926 en het 1e team komt uit in de 3e klasse amateurs. Verder zijn er momenteel 14 volwassen teams, 52 jeugdteams en 74 kinderen tussen de 4-6 jaar actief op de 11 velden.


Bij vv Maarssen worden er elk seizoen enkele teams kampioen van hun eigen klasse. Dit betekent dat er regelmatig successen worden gevierd op de club. Naast dat er kampioenschappen gevierd worden, zijn er ook kampioenen gecreëerd op het sportpark van vv Maarssen. Zo is Vurnon Anita begonnen met voetballen bij deze club en vervolgde hij zijn carrière onder meer bij Ajax, Newcastle United, Leeds United en RKC Waalwijk.


Zoals elke voetbalclub, heeft ook vv Maarssen een rivaal. Wanneer er aangetreden wordt tegen het witte shirt van FC Breukelen, is de wil om te winnen nét iets groter dan normaal. Verder is de club druk bezig met een volledig duurzame sportaccommodatie, waarvan de eerste palen in 2024 de grond in geslagen gaan worden.


De samenwerking die Ballup heeft met vv Maarssen, is niet alleen gericht op inzamelen. Zo levert vv Maarssen namelijk hun oude voetballen in bij Ballup, én worden de producten van Ballup ook verkocht via de club. Hierbij is vv Maarssen het eerste officiële verkooppunt van Ballup.

Wij als Ballup willen vv Maarssen enorm bedanken voor het partnerschap en kijken uit naar een langdurige, maar vooral duurzame samenwerking!

bottom of page