top of page

Verzending

Wat is de levertijd?

De levertijd is afhankelijk van PostNL.

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst zullen wij deze binnen 24u verzenden. Wanneer de bestelling verzonden is, ontvangt u een verzendbevestiging. Vanaf het moment van verzenden wordt de standaard levertijd van PostNL gehanteerd. Hierbij wordt 3-5 werkdagen gerekend.

Zijn er verzendkosten?

De verzendkosten bedragen 2,95. De verzendkosten vervallen indien u een bestelling plaatst boven de 50 euro.

Wat moet ik doen als ik per ongeluk verkeerde gegevens heb ingevuld?

Dat is geen probleem!

Indien u per ongeluk verkeerde gegevens heeft ingevuld, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dan proberen wij zo snel mogelijk de problemen te verhelpen.

Retourneren

Kan ik een product retourneren?

Jazeker!

Indien u niet tevreden bent met u product, kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Indien u een bestelling of een deel daarvan retour wilt sturen, moeten de producten in originele staat zijn.

Hoe stuur ik een artikel retour?

Wilt u een artikel retour sturen? Jammer, maar dat kan gebeuren.

Indien u een artikel retour wilt sturen, kunt u contact met ons opnemen via de E-mail of Social media. Wij zullen zorgen dat u een PDF krijgt die u uit kunt printen om de bestelling retour te sturen.

Zijn er retourkosten?

Helaas wel.
 

Wanneer u een artikel retour wilt sturen, bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten. De uitzondering hiervoor geldt indien u een defect product heeft ontvangen of als de bestelling niet juist geleverd is. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar onze algemene voorwaarden.

Mijn artikel is defect

Wat vervelend!
 

Wanneer u een defect artikel heeft ontvangen is dat natuurlijk absoluut niet de bedoeling. Indien dit het geval is bij u, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via E-mail, sociaal media of het formulier onder aan deze pagina. Dan lossen wij het probleem zo snel mogelijk voor u op!

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

Indien uw retournering is ontvangen, controleren en verwerken wij de bestelling. Indien alles is goedgekeurd ontvangt u de terugbetaling maximaal 14 dagen nadat wij het product hebben ontvangen.

Terugbetaling

Stuur ons gerust een bericht!

Get in touch so we can start working together.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

U hoort snel van ons!

bottom of page